Skip to main content

Ce faci dacă vocea bunului-simț, singura voce clară, corectă, care spune lucrurilor pe nume, vine din gura unui maghiar? O ignori?

Sunt Kelemen Hunor. M-am născut în comuna Cârța, județul Harghita. Am studiat medicina veterinară la Universitatea de Științe Agricole din Cluj-Napoca și filosofia la Universitatea Babeș – Bolyai. Am fost co-fondator și redactor la publicații culturale, am lucrat la radio, lucrările mele literare au fost publicate în mai multe reviste de specialitate. Și am scris cărți before it was cool 😊. Dar nu asta e relevant…

Candidez a patra oară la președinția României, ca să îmi folosesc vocea și să ridic problemele reale ale României.

Ce să facem ca să nu mai fim țara europeană cu cel mai mare număr de copii obezi, de copii crescuți fără părinții plecați la muncă în străinătate, cu cel mai mare număr de mame adolescente, cu cel mai mare număr de analfabeți, cu cel mai mare număr de accidente rutiere, cu cel mai mare aparat bugetar din Uniunea Europeană? Ce să facem ca să nu mai fim țara unde 39% dintre tinerii sub 18 ani se culcă înfometați?

Sunt singurul care se gândește să astupe gaura. Sunt singurul care se concentrează pe soluții, nu pe văicăreli și promisiuni. Sunt singurul care are experiență în repararea lucrurilor stricate. O fac de 24 de ani, muncind pentru alegătorii mei, pentru comunitatea mea.

După un președinte jucător și unul spectator, oamenii au nevoie de un președinte protector, care să ne apere de statul incapabil să evite naufragiul.

Mă ignori sau, de data asta, asculți vocea care îndeamnă să te gândești dincolo de ambalaj?

Ascultă vocea rațiunii. Pe ea voteaz-o!